Kundaliniklasser i Stockholm onsdagar med pass 17:30 och 19:00. Drop-in möjligt i mån av plats för 190 kr. Lokalen är som tidigare "Deva"/"Heart and Hand" på Allhelgonagatan 5 vid Skanstull.

För att reserverar en drop-in-plats:
jannespetz@gmail.com eller 0707-64 45 30.

Yogaklasserna under terminen kommer som tidigare ha ett upplägg med ett fysiskt pass, djupavslappning och sångmeditation ofta till levande musik. Avslappningen kommer att fördjupas med hjälp av gong-gong - läs mer om gong och yoga här.

Både nybörjare och erfarna yogautövare är välkomna. Det är ju så att kundalini yogan inte behöver delas in i nivåer eftersom man får ut effekten av de fysiska övningarna även som nybörjare. Vi tränar kropp och sinne dvs vi vill hitta närvaro, meditation och inlyssnande i både rörelsen och vilan. Alla grundläggande tekniker gås igenom varje termin. Varje termin går också in i detalj på en eller ett par av yogans alla delområden.

Vill du komma på drop-in är det bara att höra av dig via mejl eller facebook så återkommer vi inom kort med platstillgång. Drop-in kostar 190 kr.

Mejla eller ring för anmälan.

Hitta hit

Kurslokalen ligger på Allhelgonagatan 5.

Visa större karta